Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.01.2023

До уваги юнаків 2006 року народження!


Без приписного посвідчення в подальшому не можлива зміна прописки, вступ до середніх та вищих навчальних закладів, працевлаштування.


посвідчення про приписку до призовної дільниці

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу”, з 1 січня по 31 березня 2023 року оголошується приписка громадян 2006 року народження до призовних дільниць.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території зони відповідальності РТЦК (відділу), а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Громадянам, приписаним до призовної дільниці, в період з 1 січня по 31 березня 2023 року видається посвідчення про приписку до призовної дільниці, в якому зазначаються права і обов’язки з додержання правил військового обліку, а також відповідальність за порушення цих правил.

Звертаємо Вашу увагу на те, що без приписного посвідчення в подальшому не можлива зміна прописки, вступ до середніх та вищих навчальних закладів, працевлаштування.

Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна, 18, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вище вказаною адресою до 1 березня 2023 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Схожі матеріали:
👁 734
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: військова служба, посвідчення про приписку, призовна дільниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ