Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.05.2022

Як стати на шлях виправлення говорили з клієнтами пробації


Засуджених поінформовано про порядок та умови відбування покарання з випробуванням


Як стати на шлях виправлення говорили з клієнтами пробації

18 травня 2022 року з метою запобігання вчиненню повторних кримінальних правопорушень особами, засудженими до покарання не пов’язаного з позбавленням волі, які перебувають на обліку в Лубенському районному секторі №1 філії ДУ «Центр пробації» у Полтавській області дільничним офіцером поліції Дмитром Шумейком проведено профілактичну бесіду з клієнтами пробації на тему: «Шлях виправлення - для життя в суспільстві».

Засуджених поінформовано про порядок та умови відбування покарання з випробуванням. Клієнти ознайомлені зі статистикою того, що більшість кримінальних правопорушень вчиняється у стані алкогольного сп’яніння чи під впливом наркотичних засобів, що сприяє прояву агресивної поведінки, фізичного та психологічного насилля, засудженим роз’яснено відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статті. Присутні ознайомлені з обмеженнями на період воєнного стану та відповідальністю за їх порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пробація Гребінківщини долучилася до всеукраїнської кампанії "Сади Перемоги"

У підсумку пробаціонерам було наголошено, що кожна засуджена особа протягом іспитового строку повинна стати на шлях виправлення та ні в якому разі не вчиняти повторних кримінальних правопорушень.

Схожі матеріали:
👁 495
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, засуджені, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ