Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2022

Компанія Axon розробляє безпілотник із електрошокером для служб екстреного реагування


Taser працює, стріляючи двома маленькими дротиками, кожен із яких залишається підключеним до основного пристрою тонким дротом


безпілотник із електрошокером

Компанія оборонних технологій Axon оголосила про розробку нового засобу швидкого та відносно безпечного реагування з використанням дрону, оснащеного електрошокером.

За заявою компанії це буде дистанційно керований квадрокоптер, оснащений однією з відеокамер компанії Axon Air для дронів та мініатюрною версією електрошокової зброї Taser.

Taser працює, стріляючи двома маленькими дротиками, кожен із яких залишається підключеним до основного пристрою тонким дротом. Коли ці дротики вражають людину (наприклад, стрілка), вони вражають її нервову систему електричним струмом, що призводить до тимчасової недієздатності людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Autoflight показала відео льотних випробувань свого eVTOL Prosperity


безпілотник із електрошокером
 

Дрон стане частиною більшої системи, яка також включатиме мережу камер відеоспостереження — у школах, на підприємствах та в інших місцях — поряд із програмою навчання на основі віртуальної реальності, призначеної для навчання співробітників служби екстреного реагування тому, як боротися зі стрілками.

Є надія, що цей комбінований підхід, зрештою, дозволить владі «зупинити масові розстріли менш ніж за 60 секунд».

Схожі матеріали:
👁 478
Категорія: Технології
Теги: Дрон, електрошокер, автономний дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ