Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.06.2022

Концепт Tesla Mobile Hotel розроблений для безпечного пересування по Місяцю та Марсу


Щоб дістатися до Tesla Mobile Hotel, вам потрібно спочатку здійснити подорож на Місяць або Марс, а потім відправитися на базу кратера, де припарковани


Tesla Mobile Hotel

Розроблений та задуманий китайським художником «LOONGT», готель Tesla Mobile Resort – це більше, ніж просто родстер для підкорення нових планет. Це, схоже на мамонта споруда на колесах, подорожуватиме Місяцем та Марсом, надаючи пасажирам приголомшливий вигляд.

Незважаючи на те, що Tesla Mobile Resort Hotel є концептом, науковою фантастикою, він показує перспективи майбутнього транспорту.

Уявіть собі будинок, який здатний пересуватися, вибираючи наймальовничіше місце для паркування, з набором прозорих кабін усередині, з яких завжди відкривається найкращий вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ziggy, робот-зарядний пристрій для електромобілів, займе вам паркомісце та зарядить автомобіль

Щоб дістатися до Tesla Mobile Hotel, вам потрібно спочатку здійснити подорож на Місяць або Марс, а потім відправитися на базу кратера, де припаркований готель. Як тільки ви опинитеся в готелі, вам буде чим зайнятися як всередині, так і зовні величезного автомобіля.
 
Tesla Mobile Hotel


Схожі матеріали:
👁 390
Категорія: Технології
Теги: всюдихід, Tesla, родстер, марсохід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ