Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2022

Літаючий корабель на повітряній подушці ширяє над водою на висоті 6 метрів зі швидкістю 113 км/год


Три вертикальні керма напряму та кермо висоти управляються за допомогою джойстика


Літаючий корабель на повітряній подушці

Компанія Hammacher Schlemmer випустила «Літаючий корабель на повітряній подушці», літальний апарат, який може парити над землею та водою.

Маючи футуристичний дизайн, судно на повітряній подушці може пілотуватися на висоті до шести метрів над землею, розвивати швидкість до 113 км/год і долати відстань до 250 км, завдяки вбудованому двоциліндровому бензиновому двигуну з турбонаддувом і рідинним охолодженням, потужністю 130 .
 
 «Працюючи в прісній чи солоній воді та з ухилом до 30% над піском, брудом, травою, болотом, пустелею, льодом та снігом, його крила та горизонтальне кермо висоти дозволяють пілотам просто перестрибувати водні чи наземні перешкоди заввишки до 20 м. «Висота, непереборна для типового корабля на подушці», - пише компанія.

Щоб ковзати над землею, «Літаючий корабель на повітряній подушці» оснащений 60-дюймовим гвинтом упорним з деревно-вуглецевого композиту і 34-дюймовим підйомним вентилятором зі швидкістю обертання 1100 об/хв, який надує міцну нейлонову спідницю. Тим часом, «його низький центр ваги та композитний корпус зі скловолокна/ПВХ дозволяють йому працювати при вітрі до 25 миль на годину та при хвилі до 6 футів у польоті», - пояснює Хаммахер Шлеммер.

Літаючий корабель на повітряній подушці
 

За вагою катер, що літає, на повітряній подушці може витримувати максимальне корисне навантаження пасажира / пілота близько 272 кг під час польоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: CopterPack Gen 2 - ранцевий електричний вертоліт з системою автопілота, що самовирівнюється

Три вертикальні керма напряму та кермо висоти управляються за допомогою джойстика. У той же час швидкість руху вперед та зависання регулюються відповідно завдяки поворотному дроселю з фрикційним замком та системою змінного приводу, яка керує підйомним вентилятором.


Літаючий корабель на повітряній подушці
 

Щоб опуститись, пілоту потрібно знизити оберти підйомного вентилятора. Композитні посадкові полозья із кевлару дозволяють судну на повітряній подушці безпечно приземлитися.

 


Схожі матеріали:
👁 288
Категорія: Технології
Теги: Літаючий корабель, літаючий транспорт, Літаючий корабель на повітряній под, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ