Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2022

Персональний Ryse Recon eVTOL буде швидше за наземний транспорт і здатний приземлятися як на сушу, так і на воду


Recon, що розробляється стартапом Ryse Aero Technologies, являє собою персональний літак eVTOL (електричний вертикальний зліт і посадка)


літальний апарат

Фермери мають багато землі, яку потрібно обробити, і багато роботи, яку необхідно зробити за день. Ryse Recon eVTOL був розроблений з урахуванням цих фактів, оскільки призначений для швидкого переміщення сільських користувачів з місця на місце.

В даний час Recon, що розробляється стартапом Ryse Aero Technologies, являє собою персональний літак eVTOL (електричний вертикальний зліт і посадка).

Компанія заявляє, що остаточна версія eVTOL важитиме менше 136 кг, матиме запас ходу до 40 км, максимальну швидкість 101 км/год і здатність злітати і приземлятися як на сушу, так і на воду.

eVTOL також використовуватиме шість незалежних силових установок, кожна з яких, своєю чергою, живитиметься від знімного акумуляторного блоку, що означає, що оператори зможуть швидко замінити розряджені батареї на заряджені запасні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикл 2WD Electric Ultra Bike зберігає паливо, що збільшує запас ходу, у величезних колесах

За словами винахідника Райза, Recon спроектований таким чином, щоб його легко виробляти серійно, недорого обслуговувати і легко літати. Останнє стане можливим завдяки використанню алгоритмів польоту на основі штучного інтелекту та спрощених систем управління.


літальний апарат
 

Можливі сфери застосування eVTOL включають топографічну зйомку, пошук зниклої худоби, рятувальні роботи тощо. Фактично, він може бути налаштований по-різному, в залежності від його передбачуваного використання - може навіть пропонуватися модель з фіксованими крилами для більш швидкого та ефективного польоту.

Схожі матеріали:
👁 397
Категорія: Технології
Теги: літаючий транспорт, Літальний апарат, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ