Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.05.2023

Лубенський місцевий центр БПД: Інформаційний захід на тему «Профілактика домашнього насилля»


Під час заходу з підобліковими було проговорено, що ж таке домашнє насильство, які існують форми домашнього насильства...


пробація, Гребінка

03 травня 2023 року юрист сектору “Гребінківського бюро правової допомоги”  Лубенського МЦ з надання БВПД Валентина Черницька спільно з Наталією Перепелицею фахівцем Лубенського РС №1 філії ДУ “Центру пробації” в Полтавській область в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 для суб’єктів пробації  проведено інформаційний захід на тему «Профілактика домашнього насилля».

Під час заходу з підобліковими було проговорено, що ж таке домашнє насильство, які існують форми домашнього насильства, чому виникає насильство, розглянуто статистичні дані дослідження щодо ставлення громадян до насильства та надано інформацію про те, де і як отримати допомогу, якщо ти став жертвою або свідком домашнього насилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спонукаємо клієнтів пробації Гребінківщини до ведення здорового способу життя

По завершенню заходу всі бажаючі отримали інформаційні буклети системи безоплатної правової інформації.

Також, учасникам було повідомлено, що для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів громадяни можуть звернутися до Гребінківського бюро правової допомоги за адресою: пров. Спортивний,11, м. Гребінка тел. (05359) 2-11-94 або до Єдиного контакт-центру системи Безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України) за номером: 0-800-213-103.

Схожі матеріали:
👁 371
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ