Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.01.2024

Повністю електричний літальний апарат AIR ONE здатний перевозити до 250 кг, долати великі відстані на одній зарядці


Літальний апарат AIR ONE – це повністю електричний двомісний літак, який може злітати та приземлятися на будь-яку плоску поверхню з корисним навантаже


Повністю електричний літальний апарат AIR ONE

Ізраїльський аерокосмічний стартап AIR створив для ВПС США в рамках програми AFWERX Agility Prime, літальний апарат AIR ONE покликаної брати участь у логістичних місіях ВПС. У рамках програми розробляється eVTOL, здатний перевозити 1-2 особи на відстань понад 16 км зі швидкістю не менше 72 км/год.

Літальний апарат AIR ONE – це повністю електричний двомісний літак, який може злітати та приземлятися на будь-яку плоску поверхню з корисним навантаженням до 250 кг. Він може долати великі відстані на одній зарядці та розвивати швидкість до 250 км/год.

На відміну від інших моделей eVTOL, в яких часто використовуються більш складні та дорогі конструкції двигунів нахилу, AIR ONE має просту та економічну конструкцію із вісьмома фіксованими двигунами. Це робить його чудовим варіантом для різних застосувань, включаючи навчання пілотів eVTOL, оборону, вантажні перевезення та сільське господарство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для ВМС США будують три плавучі шпиталі, щоб виконувати складні медичні процедури та операції в морі

Прототип компанії AIR ONE (AIR ZERO) провів безліч повномасштабних льотних випробувань, включаючи переходи з режиму висіння в крейсерський режим і з крейсерського режиму в режим висіння. AIR вже отримала понад 800 попередніх замовлень від клієнтів та має чергу на свої інноваційні апарати, які будуть доставлені після отримання необхідної сертифікації.
 
Повністю електричний літальний апарат AIR ONE

"Аналітика Agility Prime прогнозує зниження витрат на експлуатацію та технічне обслуговування літаків eVTOL завдяки простоті механічної частини", - сказав підполковник Джон Текелл, керівник підрозділу Agility Prime. «Успішний перехід до прямого польоту з режиму вертикального зльоту та посадки з фіксованими двигунами наголошує на винахідливості малого бізнесу в досягненні механічно простих конструкцій».

 


Схожі матеріали:
👁 212
Категорія: Технології
Теги: Літальний апарат, eVTOL, літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ