Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.07.2022

Sono представила остаточний варіант автомобіля Sion на сонячних батареях


Сонячний електромобіль Sion був представлений на заході співтовариства «Celebrate the Sun» у Мюнхені


Сонячний електромобіль Sion

Після створення багатьох прототипів та запуску програми випробувань німецький автомобільний стартап Sono Motors представив остаточний виробничий проект легкового автомобіля Sion на сонячних батареях.

Остаточний виробничий проект сонячного електромобіля Sion був представлений на заході співтовариства «Celebrate the Sun» у Мюнхені.

Близько 456 фотогальванічних напівелементів будуть органічно інтегровані у зовнішні поверхні, такі як капот, дах і двері, що, як очікується, збільшить запас ходу акумуляторного блоку LFP, що входить до комплекту, потужністю 54 кВтг на одній зарядці до 305 км в середньому на 112 км на тиждень. хоча ця цифра може зрости до 245 км., залежно від місцевих умов.
 
"Водіям у мегаполісах Німеччини доведеться заряджати свій Sion у чотири рази менше, ніж звичайні електромобілі того ж класу з акумулятором аналогічного розміру", - йдеться в прес-релізі.


Сонячний електромобіль Sion
 

Коли водіям необхідно підключитися, підтримуються зарядні потужності постійного струму 75 кВт та змінного струму 11 кВт. Двонаправлена ​​зарядка також була реалізована, що дозволяє транспортному засобу служити джерелом живлення для «електронних пристроїв, будинку або інших електромобілів із вихідною потужністю до 11 кВт».

Редизайн включає в себе «менше ліній і чіткіші поверхні» всередині і зовні, наприклад, більш обтічний задню частину з новою системою камер і тривимірними лініями, нові фари з новою кришкою зарядного пристрою між ними, новий дизайн нижньої бічної лінії, перероблене заднє освітлення і нові дверні ручки.


Сонячний електромобіль Sion
 

Хоча інтер'єри прототипів, випущених досі, не виглядали особливо захаращеними, остаточні серійні моделі, як повідомляється, будуть просторішими, чистішими та з більшою кількістю місця для зберігання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадська фірма Horizon Aircraft представила перший прототип гібридного "літакокоптера"

Інтригуюча природна система фільтрації повітря на основі моху, як і раніше, займає центральне місце, але передні сидіння і заднє сидіння нові, як і рульове колесо. А покупцям запропонують нові варіанти кольору та оздоблення поверхонь салону.
 

Сонячний електромобіль Sion
 

Основні технічні характеристики передньопривідного автомобіля: максимальна швидкість 140 км, момент, що крутить, 270 Нм і 9-секундний розгін до 100 км/год.

Схожі матеріали:
👁 364
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, автомобіль, сонячний автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ