Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.01.2024

Удосконалена система протиповітряної оборони SPYDER у новій конфігурації «все в одному»


Система SPYDER використовується збройними силами по всьому світу, забезпечуючи рішення протиповітряної оборони


Система протиповітряної оборони SPYDER

Компанія RAFAEL спільно з IMOD DDR&D успішно завершила випробування вдосконаленої системи протиповітряної оборони SPYDER у її новітній унікальній конфігурації – All In One. Випробування включало перехоплення БПЛА у складному оперативному сценарії із досягненням прямого влучення.

Система SPYDER використовується збройними силами по всьому світу, забезпечуючи рішення протиповітряної оборони від різних загроз з повітря, включаючи ракети, БПЛА, літаки, гелікоптери та тактичні балістичні ракети (ТБМ).

Система перехоплює загрози, використовуючи два сімейства ракет-перехоплювачів виробництва RAFAEL: PYTHON та Derby. RAFAEL представила нову конфігурацію SPYDER - «Все в одному», що включає вбудований радар, оптико-електронну пускову установку, вдосконалену систему управління та командування, а також перехоплювачі PYTHON та Derby, встановлені на одній платформі.

Система протиповітряної оборони SPYDER

Нова конфігурація служить оптимальним рішенням протиповітряної оборони для точкової або зональної оборони або у складі батареї SPYDER, або розгорнутої незалежно з мінімальною участю оператора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайці винайшли ядерну батарею - вона здатна працювати 50 років

Під час випробувань система SPYDER All in One успішно перехопила БПЛА у складному оперативному сценарії, досягнувши успішного перехоплення мети.

Система протиповітряної оборони SPYDER

Бригадний генерал Піні Юнгман, виконавчий віце-президент і керівник підрозділу протиповітряної оборони RAFAEL, заявив, - «RAFAEL є світовим експертом і провідним розробником систем протиповітряної оборони, які зарекомендували себе у боротьбі з багатьма сучасними загрозами. та у різних діапазонах. Серед провідних систем, які в даний час використовуються в Ізраїлі та у всьому світі, Iron Dome, SPYDER та David's Sling. Успіх поточного випробування системи SPYDER All in One є ще одним технологічним проривом, який вперше здійснила компанія RAFAEL, надавши рішення, адаптовані до різних загроз, що розвиваються в різних галузях».

 


Схожі матеріали:
👁 222
Категорія: Технології
Теги: зброя, систем протиповітряної оборони, система протиракетної оборони, ппо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ