Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.02.2022

Унікальний мостоукладач SLJ900/32 «Залізний монстр» збільшив швидкість та ефективність спорудження мостів


У довжину мостоукладач досягає 91,8 метра, шириною 7,4 метра і 9 метрів у висоту.


Унікальний мостоукладач «Залізний монстр»

Унікальний мостоукладач «Залізний монстр» був зроблений у Китаї, в рамках проекту будівництва залізниці з Пекіна у Внутрішню Монголію. Загальна довжина колій складає близько 17 тисяч кілометрів, і природно на шляху будівництва зустрічаються гори та каньйони. При цьому дорога розрахована на високошвидкісні поїзди, що пересуваються із швидкістю від 250 до 350 км/год.

Тому самі шляхи повинні мати якнайменше стиків, а мости – досить довгі секції. Саме для будівництва мостів проектним бюро Китайських залізниць був розроблений мостоукладач SLJ900/32, а в народі прозваний «Залізний монстр».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шестиколісний модульний трактор Valtra Triple V може пересуватися різними типами доріг

Збудувала його компанія Hanjiang Heavy Industries. Цифра 900 у назві вказує на максимальну вагу в тоннах сегмента моста, який здатний укласти цей монстр. Сам він важить значно менше – 580 тонн.


Унікальний мостоукладач «Залізний монстр»
 

У довжину мостоукладач досягає 91,8 метра, шириною 7,4 метра і 9 метрів у висоту. Завдяки таким розмірам він може самостійно пересуватися у міру будівництва тунелями та дорогою. Завдяки такому прогресивному рішенню китайських інженерів швидкість та ефективність спорудження мостів значно зросли.

 


Схожі матеріали:
👁 385
Категорія: Технології
Теги: залізничний транспорт, мостмостоукладач, будівництво мосту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ