Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2021

Вибираємо колір автомобіля


У наш час виробники автомобілів створили достаток різних кольорів і відтінків. Варто тільки вибрати той, який підходить саме вам.


Для більшості людей, які стоять перед вибором авто, колір є важливим критерієм. У наш час виробники автомобілів створили достаток різних кольорів і відтінків. Варто тільки вибрати той, який підходить саме вам. Зазвичай представники сильної статі вважають за краще класику - чорні, білі, сірі, сині кольори, а дівчата в свою чергу - червоні, жовті, зелені, блакитні відтінки. Але це класичне правило діє далеко не завжди. Також вчені вважають, що вибір кольору прямо пропорційний манері водіння і психіки господаря авто.

Отже, перед тим як взяти в оренду авто у м. Тернопіль grand-garage.com.ua/prokat_avto/, безсумнівно дивіться в першу на естетику та справність автомобіля, на механічні характеристики і можливості але і не забувайте про колір, який теж грає важливу роль і буде вам допомагати відчувати себе впевнено на дорозі.


Вибираємо колір автомобіля
 

Існують деякі властивості для кожного відтінку:
 
✔️ Білий колір - символ чогось світлого. Вважається, що таким відтінком воліють хороші, добрі люди, у яких спокійний і плавний стиль водіння.

✔️ Чорний колір підходить людям, які хочуть уваги до своєї особистості. У господаря такого авто явно є прагнення до досягнення своїх життєвих цілей. Керують машиною зазвичай злегка агресивно і різко.

✔️ Червоний колір символізує господаря як імпульсивної і запальної людини. Не завжди дотримуються правил дорожнього руху.

✔️ Синій вибирають ті, хто хоче бачити спокійну атмосферу на дорозі. Такі водії замислені і спокійні. Звичайно і серед таких водіїв неважко зустріти агресивних, але зате вони завжди готові зупинитися і надати вам будь-яку допомогу на дорозі.

✔️ Ті, хто вважає за краще авто жовтого кольору явно хочуть виділятися. Зазвичай це дуже товариські люди.

✔️ Рожевий сигналізує про несерйозність власника.

✔️ Сірий колір підходить для раціональних людей і тих, хто не хоче сильно виділятися з натовпу.

У кожного кольору є свої специфічні якості і особливості

Так, наприклад, на білій машині не так сильно видно бруд, пил і дрібні відколи, подряпини, а також його не потрібно часто мити.

У чорному автомобілі в літню пору року буде вкрай важко перебувати, адже авто буде притягувати сонячні промені набагато сильніше, а отже в салоні буде нестерпно жарко. Червоні машини, незважаючи на свою яскравість, можуть вигоряти на сонці.

У синьому авто все залежить від відтінку. Чим світліше відтінок, тим менше видно відколи, подряпини, а також менш помітна пил і бруд.

Вибираємо колір автомобіля
 

Вважається, що невеликий бруд жовтому авто іноді навіть до лиця і нічим йому не заважає, можливо це з психологічної точки зору.

А ось водіїв рожевого кольору, не дивлячись на пил і бруд, іноді об'їжджають з побоюванням, так як явної уважності від автолюбителя не чекають.

А ось сірий відтінок вважається золотою серединою. Подряпини, сколи та інші дефекти явно не будуть кидатися людям в очі. У теплу пору року машина не нагрівається занадто сильно.

Також в кожній країні є свої забобони щодо кольору. В одній із західних країн вважається, що зелений відтінок приносить лихо на дорозі, чорний самий аварійний, білий найбезпечніший, а коричневий сам себе захищає від угону.

Червоний же колір завжди привертає співробітників для перевірки документів.

Перед тим як вибрати авто, безсумнівно дивіться в першу чергу на механічні характеристики і можливості, але і не забувайте про колір, який теж грає важливу роль і буде вам допомагати відчувати себе впевнено на дорозі.

Схожі матеріали:
👁 290
Категорія: Прес-реліз
Теги: колір автомобіля, оренда авто, водії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ