Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2022

Бойовий автомобіль Wilder пропонує дистанційне керування ним та його зброєю віддалено за допомогою пульта


Wilder веде себе на бездоріжжі як гоночний баггі


Бойовий автомобіль Wilder

Ізраїльська оборонна компанія Plasan Sasa представила бойовий джип Wilder. Розроблений для військових патрулів та сил спеціального призначення, 3,7-тонний броньований автомобіль забезпечує захист рівня 2 стандарту НАТО Stanag 4569.

Умови бою вимагають, щоб солдати могли пересуватися бездоріжжям на великій швидкості, перевозячи обладнання та вогневу міць для виконання місії. Для цього завдання було розроблено безліч різних транспортних засобів, але очікується, що сучасні версії забезпечать розумний ступінь захисту, як зазначено у вимогах, таких як Stanag 4569 НАТО, які охоплюють захист логістичних та легкоброньованих транспортних засобів.

Здатний перевозити чотирьох пасажирів і корисне навантаження 800 кг, Wilder є надлегким закритим повнопривідним автомобілем з ходом коліс 370 мм завдяки запатентованій системі підвіски. В автомобілі восьмиступінчаста автоматична коробка передач, а водій сидить у центрі панорамного огляду.


Бойовий автомобіль Wilder
 

Wilder веде себе на бездоріжжі як гоночний баггі. Несуча кабіна Kitted Hull оснащена кондиціонером і забезпечує такий захист, і дистанційно керовану вогневу потужність, як і більша машина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технологія Skarper перетворить звичайний велосипед на електровелосипед, приводячи в дію гальмівний диск

Вантажний відсік у задній частині може вмістити стандартний піддон із обладнанням НАТО, а весь автомобіль може поміститися всередині важкого транспортного вертольота Boeing CH-47 Chinook. Він також може бути підключений до всюдихідного електричного модуля Plasan (ATeMM), перетворюючи його на гібридний автомобіль 6x6, який може нести дві тонни корисного навантаження.

Особливістю Wilder є його електронна система управління, яка дозволяє екіпажу залишити транспортний засіб та керувати ним та його зброєю віддалено за допомогою пульта управління та бортових камер. Він також може працювати автономно, що дозволяє екіпажу залишатися в безпеці, наскільки це можливо.

 


Схожі матеріали:
👁 517
Категорія: Технології
Теги: баггі, позашляховик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ