Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2024

Дрон X10D Skydio на базі штучного інтелекту з оглядом 360 градусів відмінно виконує завдання спостереження та розвідки


Дрон може розпізнавати своє оточення, автоматизувати збір даних та постійно покращувати свої характеристики


Дрон X10D Skydio на базі штучного інтелекту з оглядом 360 градусів

Інтелектуальний дрон Skydio X10D призначений для надання своєчасної інформації для різних сценаріїв у секторі оборони та безпеки. Дрон оснащений новітніми датчиками та передовою технологією штучного інтелекту.

Особливістю Skydio X10D є вражаючий набір датчиків. Дрон має кращу оптику, ніж будь-який інший дрон такого розміру, що гарантує вам доступ до візуальних та радіометричних тепловізійних камер високої роздільної здатності. Ці датчики надають точну інформацію та дають перевагу при прийнятті рішень.

Skydio X10D, перший дрон із вбудованим датчиком FLIR Boson+, що встановлює нові стандарти якості теплобачення. Завдяки роздільній здатності 640x512 та винятковій чутливості до <= 30 мК цей дрон пропонує неперевершені можливості теплобачення, що робить його ідеальним для різних завдань спостереження та розвідки.

Дрон X10D Skydio на базі штучного інтелекту з оглядом 360 градусів

Система штучного інтелекту в дроні знижує когнітивне навантаження на операторів, дозволяючи швидше приймати рішення. Дрон може розпізнавати своє оточення, автоматизувати збір даних та постійно покращувати свої характеристики.

Обчислювальна потужність X10D не має собі рівних, забезпечуючи підтримку ухвалення рішень у режимі реального часу. Шість спеціально розроблених навігаційних лінз забезпечують огляд на 360 градусів, усуваючи сліпі зони та дозволяючи впевнено працювати за будь-яких умов.

Дрон X10D Skydio на базі штучного інтелекту з оглядом 360 градусів

Завдяки вдосконаленій допомозі штучного інтелекту в польоті та запобіганню перешкод цей дрон зводить до мінімуму час навчання операторів у порівнянні з традиційними дронами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ударно-розвідувальний безпілотник Jupiter Hunter-3 долає відстань до 1000 км, час польоту до 10 годин

Skydio X10D може визначати точки інтересу за допомогою перехресних координат, відстежувати людей за допомогою функції відстеження об'єктів та забезпечувати мобільний нагляд за допомогою Scout. Крім того, він ефективно генерує 2D-карти та 3D-моделі в режимі реального часу без необхідності використання додаткових систем.
Дрон X10D Skydio на базі штучного інтелекту з оглядом 360 градусів

Маючи швидкість польоту 73 км/год і час швидкого розгортання менше 40 секунд, Skydio X10D готовий швидко реагувати на критичні ситуації. Крім того, він має сертифікат IP55, що робить його пило- та водостійким, що забезпечує надійність у різних умовах навколишнього середовища.

 


Схожі матеріали:
👁 132
Категорія: Технології
Теги: Дрон, БПЛА, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ