Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2023

Клієнти пробації Гребінківщини дізналися про кримінальну відповідальність за вчинення правопорушення під час іспитового строку


Звільнення від покарання з випробуванням не є невід'ємною частиною покарання, призначеного попереднім вироком


Клієнти пробації Гребінківщини

7 червня для суб’єктів пробації в  Лубенському районному секторі пробації №1 провідним інспектором Світланою Жилою спільно з спеціалістом Гребінківського бюро правової допомоги Юлією Маковською проведено лекцію «Кримінальна відповідальність за вчинення злочину під час іспитового строку».
 
Суб’єктам пробації роз’яснено,  що безоплатна вторинна правова допомога- це правова допомога, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів Державного бюджету.

Світлана Жила роз’яснила засудженим, що у випадку вчинення злочину під час іспитового строку, покарання, від якого особа була  звільнена з випробуванням, вважається невідбутою частиною покарання та стає реальним, та буде приєднуватися до покарання за новим вироком.

А тому звільнення від покарання з випробуванням не є невід'ємною частиною покарання, призначеного попереднім вироком, а лише способом виконання такого покарання, який змінюється на реальне відбування покарання у випадку вчинення нового злочину під час іспитового строку.

Також, учасникам було повідомлено, що для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів громадяни можуть звернутися до Гребінківського бюро правової допомоги за адресою: пров. Спортивний,11, м. Гребінка тел. (05359) 2-11-94 або до Єдиного контакт-центру системи Безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України) за номером: 0-800-213-103.

Дізнайтеся більше про надання безоплатної правової допомоги.

Схожі матеріали:
👁 347
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, пробація, клієнти пробації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ