Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.02.2022

Компанія Cybercat запропонувала модифікувати Tesla Cybertruck в автомобіль-амфібію на підводних крилах


Компанія заявляє, що її запатентований комплект обладнання для машини-амфібії випускається у двох версіях


катамаран на підводних крилах

Стартап Cybercat розробив унікальний комплект для Tesla Cybertruck, який перетворить електропікап на катамаран, і є навіть варіант: катамаран на підводних крилах.

Ажіотаж навколо Tesla Cybertruck продовжує зростати, незважаючи на тривалу затримку у виробництві. Деякі компанії вже запропонували додаткові розробки для Cybertruck, такі як трейлер або навісний будинок, які принесли його творцям попередні замовлення.

Тепер Cybercat приєднався до когорти розробників з однією з диких концепцій, які ми коли-небудь бачили. Компанія заявляє, що її запатентований комплект обладнання для машини-амфібії випускається у двох версіях: Cybercat і Cyberfoil Комплект Cybercat перетворює електропікап на машину-амфібію, а Cyberfoil робить те саме, додаючи в комплект підводні крила.

катамаран на підводних крилах
 

Cybercat повідомляє, що діапазон цін на різні комплекти складатиме від 22 900 до 32 900 доларів. У комплекти входять двигуни потужністю 50 кВт для руху Cybertruck над водою і покупці можуть додати до п'яти двигунів із загальною потужністю 335 кінських сил. Відповідно до Cybercat, комплект забезпечить максимальну швидкість 22+ вузлів (25+ миль на годину, 40+ км/год) та розрахунковий діапазон 44+ морських миль (115+ миль, 185+ км).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jetson показав, що літальний апарат Jetson ONE може переміщатися не тільки над землею

Ілон Маск вже говорив про амфібійний потенціал Cybertruck, але сумнівно, щоб навіть він уявляв, як електромобіль перетворюється на катамаран на підводних крилах. Проте раніше він згадував про бажання створити дизайн, натхненний підводним автомобілем Джеймса Бонда Lotus Esprit з фільму «Шпигун, який мене любив».

 


Схожі матеріали:
👁 343
Категорія: Технології
Теги: Tesla Cybertruck, катамаран, електричний пікап, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ