Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2021

Lexus пропонує широкий асортимент гібридних автомобілів


Автомобілі-гібриди різняться за своїм зовнішнім виглядом, проте їх об'єднує те, що вони мають два джерела енергії:


Що означає гібрид?

Поняття "гібрид" спочатку використовувалося в біології, де воно позначало схрещення двох видів. Стосовно до транспортних засобів гібрид - це автомобіль з двома різними джерелами енергії. Для Lexus це означає, що в одному і тому ж автомобілі є як електричний двигун, так і двигун внутрішнього згоряння (бензиновий або дизельний). Йдучи назустріч побажанням і потребам клієнтів Lexus пропонує широкий асортимент самих різних гібридів Лексусів.
 
Lexus пропонує широкий асортимент гібридних автомобілів
 

"М'які" гібриди і мікрогібріди

В автомобілі з системою "м'якого" гібрида крім системи Старт-Стоп є також пусковий генератор, який підтримує початок руху з місця, зменшуючи таким чином витрата палива.

Про гібриднї технології іноді говорять вже в тому випадку, коли в автомобілі є система Старт-Стоп і невеликий електродвигун, що допомагає початку руху. На практиці в таких мікрогібрідах двигун внутрішнього згоряння вимикається, наприклад, коли автомобіль зупиняється біля світлофора, і знову запускається, коли водій знімає ногу з гальма або натискає зчеплення. У всіх нинішніх моделях Lexus така система є.

Гібрид

Автомобілі-гібриди різняться за своїм зовнішнім виглядом, проте їх об'єднує те, що вони мають два джерела енергії: двигун внутрішнього згоряння (як правило, бензиновий) і електричний двигун. Енергія для електродвигуна генерується шляхом накопичення кінетичної енергії. Наприклад, під час спуску з гори або гальмуванні швидкість автомобіля за допомогою генератора може бути уповільнена. Це перетворює енергію обертових коліс в електрику, яка накопичується в акумуляторі.

Автомобіль використовує для руху акумульовану електроенергію, проте її вистачає лише на дуже короткі відстані. Акумулятор можна зарядити від зовнішнього джерела живлення. Такі автомобілі називають також повними гібридами і самозаряджається гібридами.

На практиці використання автомобіля не відрізняється від використання автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння.

Схожі матеріали:
👁 338
Категорія: Прес-реліз
Теги: гібрид, Lexus, лексус, двигун внутрішнього згоряння, гібридний автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ