Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2022

Невелика модифікація дозволила Tesla Model S проїхати 2575 км


Торік ютубер поставив на автомобіль три реактивні двигуни, щоб скоротити час розгону до 100 км/год на секунду


Невелика модифікація дозволила Tesla Model S проїхати 2575 км

Якби будь-якому власнику електромобіля сказали, що його автомобіль може проїхати понад 2500 км, без заряджання, він був би в захваті.

Торік ютубер поставив на автомобіль три реактивні двигуни, щоб скоротити час розгону до 100 км/год на секунду, а в інший раз відбуксував його шосе, щоб перевірити, наскільки добре заряджена його батарея.

На цей раз він модифікував багажник Tesla, щоб помістити в нього одноциліндровий генератор, який заряджатиме акумулятор електромобіля під час руху.

Потрібно віддати належне ютуберу за те, що він вигадав химерні способи катування батареї Tesla. І тут він вирішив зарядити його генератором. Але використовувати генератор у стаціонарному стані було б так само добре, як зупинитися на зарядній станції, він вирішив взяти його з собою на борт та використовувати за потребою.

Це означало внесення деяких серйозних змін до задньої частини електромобіля, що не повинно бути великою проблемою, оскільки до цього моменту Tesla вже не надавала йому жодних гарантій.


Невелика модифікація дозволила Tesla Model S проїхати 2575 км
 

Отже, через кілька годин роботи з виготовлення шумний генератор був встановлений на автомобіль разом з мотоциклетним глушником, купленим на eBay, що не сильно зменшило шум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішний позашляховик Rezvani Vengeance пропонує повний захист для любителів тактичних транспортних засобів

Маючи під рукою мало часу, щоб справді перевірити ефективність своєї системи, ютубер вирушив у подорож і невдовзі зрозумів, що генератор не виробляє достатньо енергії для заряджання батареї Tesla так само швидко, як вона розряджається.

Далі слідує кілька випадків, коли на відео видно, як він регулює швидкість автомобіля, щоб підтримувати рівень заряду батареї Tesla. Коли він наближається до точок зупинки, батарея часто вимірюється однозначними числами, викликаючи багато тривожних моментів, навіть з бортовим генератором.

 


Схожі матеріали:
👁 330
Категорія: Технології
Теги: Tesla, електромобільTesla Model S




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ