Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2024

Raytheon інтегрувала нову РЛС GhostEye MR до комплексу NASAMS, що суттєво розширить діапазон та висоту дії зенітного комплексу


Радар продемонстрував свою здатність швидкого розгортання, точного виявлення та відстеження об'єктів на великих відстанях, забезпечуючи більший ра


РЛС GhostEye MR до комплексу NASAMS


Компанія Raytheon провела успішні випробування нового радара GhostEye MR щодо відображення повітряної атаки у складі зенітного комплексу NASAMS. Під час випробування станція радіолокації GhostEye MR, працюючи у складі зенітного комплексу NASAMS, надала докладну картину повітряного простору для ідентифікації мети та вибору необхідної реакції.

За словами розробників, GhostEye MR успішно підтримував NASAMS у нейтралізації загроз під час симуляції бойових дій. Усі компоненти системи ефективно взаємодіяли, обмінюючись інформацією та відповідними даними у реальній загрозі.

Радар продемонстрував свою здатність швидкого розгортання, точного виявлення та відстеження об'єктів на великих відстанях, забезпечуючи більший радіус дії та час прийняття рішень. Радіолокаційна станція показала можливість повної інтеграції із комплексами NASAMS.


РЛС GhostEye MR до комплексу NASAMS


GhostEye MR – радіолокаційний комплекс середньої дальності. Він здатний виявляти повітряні цілі, такі як крилаті ракети, літаки, гелікоптери, а також балістичні ракети.

Радар використовує технології, які були використані при створенні системи протиракетної оборони нижнього рівня LTAMDS для армії США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модернізована версія балістичної ракети KTSSM-I здатна проникати глибоко в землю і досягати підземних цілей

Радіолокаційний комплекс оснащений радіолокаційною антеною, що обертається на 360 градусів, з активною фазованою антеною гратами S-діапазону з електронним скануванням на основі прийомопередавальних модулів з нітриду галію (GaN).


РЛС GhostEye MR до комплексу NASAMS


Точні характеристики виявлення повітряних цілей цим радаром поки що невідомі. Однак, за словами учасників проекту, він суттєво розширить діапазон та висоту дії NASAMS, замінивши нинішні РЛС AN/MPQ-64 Sentinel. Останній здатний виявляти цілі з відривом до 40 км і висоті до 12 км.



Схожі матеріали:
👁 211
Категорія: Технології
Теги: радарний комплекс, зброя, радіолокаційний комплекс, зенітний комплекс, радар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ