Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.10.2022

Rolls-Royce представив перший повністю електричний автомобіль Spectre


Чарльз Роллс, співзасновник Rolls-Royce, передбачив електричне майбутнє автомобіля ще 1900 року


Перша повністю електрична модель Spectre класу люкс Rolls-Royce

Представлено першу повністю електричну модель Spectre від британського виробника автомобілів класу люкс Rolls-Royce. Всі характеристики, які зробили легенду Rolls-Royce надійною, є в Spectre. Цей фантастичний автомобіль розроблений з нуля, тихий і потужний, і показує, наскільки добре Rolls-Royce адаптований до електрифікації.

Чарльз Роллс, співзасновник Rolls-Royce, передбачив електричне майбутнє автомобіля ще 1900 року. Він купив електромобіль Columbia Electric Carriage та побачив у ньому потенціал чистої та безшумної заміни двигунам внутрішнього згоряння. І ось настав час компанії Rolls-Royce Motor Cars реалізувати обіцянку, дану її батьком-засновником понад 120 років тому.

Перший Phantom, збудований з використанням унікальної архітектури Bespoke, дебютував у 2003 році. Rolls-Royce 1.0 відзначив відродження бренду. Після цього було концептуалізовано «Архітектура розкоші», а також поточні моделі Phantom, Cullinan та Ghost, а також проекти Coachbuild. Rolls-Royce 2.0 став продовженням продуктової лінійки бренду. Коли "Архітектура розкоші" була вперше представлена, ключовим фактором була можливість адаптувати її до електроприводу.

Перша повністю електрична модель Spectre класу люкс Rolls-Royce
 

Однак досвід Rolls-Royce може бути повністю реалізований тільки зараз, коли технологія електричних двигунів досить дозріла. Rolls-Royce 3.0 та початок сміливої ​​нової повністю електричної ери відзначені додаванням повністю електричної трансмісії та децентралізованого інтелекту у продуктову лінійку марки.

Компанія Rolls-Royce розробила революційну систему «Децентралізований інтелект» для Spectre, яка забезпечує вільний та прямий обмін інформацією між більш ніж 1000 функцій автомобіля, підвищуючи визначну якість їзди.

Фаза випробувань автомобіля почалася за 35 миль (55 км) від полярного кола в Ар'єплузі, Швеція, при температурах до 40 градусів за Фаренгейтом (-40 градусів за Цельсієм) і продовжуватиметься по всій Південній Африці при температурах до 131 градусів за Фаренгейтом (55 градусів) за Цельсієм).


Перша повністю електрична модель Spectre класу люкс Rolls-Royce
 

Однак 55% випробувань проводяться на тих же дорогах, якими їздитимуть багато серійних Spectre. На Лазурному березі для Spectre було завершено цифрове доопрацювання знаменитої системи підвіски Planar.

З Spectre компанія підтверджує, що технологія просунулась до рівня, що може підтримувати досвід Rolls-Royce. Spectre – це історичний момент не тільки для Rolls-Royce, а й для електрифікації. Компанія Rolls-Royce заявила, що до кінця 2030 всі моделі в її лінійці будуть повністю електрифіковані.

«Це початок нового розділу для нашої марки, наших визначних клієнтів та індустрії розкоші. З цієї причини я вважаю Spectre найдосконалішим продуктом, який колись виробляв Rolls-Royce», - сказав Торстен Мюллер-Отвос, генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гібридно-електричне повітряне таксі Plana зможе перевозити 7 осіб на відстань до 500 км

Spectre – це більше, ніж просто транспортний засіб. Перехід Rolls-Royce до повністю електричної ери є декларацією намірів та символом яскравого та сміливого майбутнього. Ця відданість повністю електричної трансмісії може лише покращити враження від керування Rolls-Royce. Миттєвий момент, що крутить, безшумна робота і відчуття однієї непомітної передачі - все це було названо відмінними рисами Rolls-Royce.


Перша повністю електрична модель Spectre класу люкс Rolls-Royce
 

Згідно з попередньою статистикою, очікується, що Spectre матиме повністю електричний запас ходу 320 миль (520 км) WLTP і забезпечуватиме крутний момент 900 Нм від своєї трансмісії потужністю 430 кВт. Він може розганятись від 0 до 60 миль на годину (0-100 км/год) за 4,4 секунди.

Схожі матеріали:
👁 365
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, електротранспорт, Rolls-Royce




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ