Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2022

SeaBubbles представила електричний човен, що літає на водні


Літаючий човен живиться від гібридної системи, що складається з водневих паливних елементів та електричного акумулятора


електричний човен, що літає на водні

Французький стартап в області стійкої мобільності SeaBubbles представив свою версію SeaBubble, електричного човна, що літає, що працює на водні, в натуральну величину. SeaBubbles забезпечує нульову хвилю, нульовий шум та навігацію з нульовим рівнем викидів для пасажирського транспорту.

За словами компанії, SeaBubble визначає нове покоління човнів, які призначені для безпрецедентного футуристичного морського досвіду за збереження природної екосистеми.

SeaBubble - це судно завдовжки вісім метрів і шириною 3,5 метра, здатне вмістити до 12 пасажирів, залежно від конфігурації. Літаючий човен живиться від гібридної системи, що складається з водневих паливних елементів та електричного акумулятора. Він піднімається комбінацією «перевернутих Т-подібних крил», які забезпечують стабільність та сенсаційну навігацію.

У поєднанні з автоматизованими крилами SeaBubble пропонує дві з половиною години автономної роботи, що дозволяє йому долати 50 морських миль (90 км) зі швидкістю 18 вузлів (35 км/год) всього за 4 хвилини дозарядки на водневій станції (3x 3,2 кг). водню при 350 бар).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DARPA розробляє радикальні рішення вертикального зльоту та посадки в рамках програми ANCILLARY

Дизайн інтер'єру та дах натхненні автомобільною промисловістю. Капсула забезпечує комфорт у міських та міжміських поїздках завдяки салону, який дозволяє пасажирам комфортно їздити у будь-яку пору року.

Безшумний літаючий човен з нульовим рівнем викидів оснащений електродистанційною системою; датчики глибини, швидкості та температури; самовідливний кокпіт; та система вентиляції, кондиціонер та опалення. Інші функції включають захист від обростання, персоналізацію, аудіосистему, високоякісні сидіння та багато іншого.

Схожі матеріали:
👁 354
Категорія: Технології
Теги: водневий транспорт, електричний човен, човен




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ