Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2023

Бронетранспортер Terrex 2 має покращені амфібійні можливості та посилений захист корпусу


На воді БТР рухається двома водометами. Максимальна швидкість води 11 км/ч.


Бронетранспортер Terrex 2

Terrex 2 - це бронетранспортер-амфібія, розроблений компанією Singaporean Technologies Kinetics для задоволення вимог Корпусу морської піхоти США. Командування морської піхоти США шукало новий бронетранспортер-амфібію з колісною формулою 8х8, який міг би замінити застарілу серію бронемашин LAV-25.

Для вирішення цього завдання компанія Technologies Kinetics об'єдналася з американською корпорацією Science Applications International Corporation (SAIC) для створення нової бронемашини-амфібії.

Terrex 2 походить від оригінального Terrex, але має ряд доповнень та покращені амфібійні можливості. Корпус Terrex 2 був спеціально сформований для покращення плавучості та більшої швидкості на воді. Він має подвійну V-подібну конструкцію корпусу для захисту від фугасів та саморобних вибухових пристроїв.


Бронетранспортер Terrex 2
 

Базова конфігурація бронетранспортера може бути оснащена дистанційно керованою озброєною станцією 12,7-мм великокаліберним кулеметом. Він також може бути оснащений двомісною вежею та 30-мм гарматою.

Terrex 2 управляється екіпажем з 2 осіб, включаючи водія та командира машини, і може нести 12 десантників. Війська входять і виходять із машини через задню рампу, також є люки в даху для аварійного виходу.

Бронемашина Terrex 2 оснащена системою кругового огляду на 360 ° та навігаційною системою. Водійське відділення має інтерфейси, що настроюються, з сенсорним екраном.


Бронетранспортер Terrex 2
 

Бронетранспортер-амфібія оснащений дизельним двигуном Caterpillar C9.3 з турбонаддувом, що розвиває 600 к.с. Є і євроверсія, що розвиває 525 л. Двигун агрегатується з автоматичною коробкою передач Allison із 6 швидкостями вперед та 1 назад. Підвіска Terrex 2 має регульований дорожній просвіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ударні безпілотники LongShot стрілятимуть ракетами та захищатимуть літаки

Бронетранспортер має вдосконалену трансмісію з можливістю керування всіма колесами. Це призводить до чудової маневреності та невеликого радіусу повороту. Бронемашина оснащена центральною системою підкачування шин, що підвищує прохідність пересіченою місцевістю.


Бронетранспортер Terrex 2
 

На воді БТР рухається двома водометами. Максимальна швидкість води 11 км/ч.

Пропоновані варіанти Terrex 2 включають базовий бронетранспортер, командну машину, інженерну машину та броньовану машину швидкої допомоги.

 


Схожі матеріали:
👁 303
Категорія: Технології
Теги: бронемашина, бтр, Амфібія, бронетранспортер, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ