Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2022

Китайці показали одномісну електричну пожежну машину


Діапазон пересування становить від 50 до 60 км


Китайці показали одномісну електричну пожежну машину

Муніципальні служби визріли для переходу на електромобілі. Відмова від дизель/бензинових двигунів, що забруднюють довкілля, може мати велике значення. І ось справа дійшла до пожежних машин.

Ця маленька електрична пожежна машина має довжину лише 2,4 метра. Маленький чотириколісний автомобіль укомплектований необхідним обладнанням: пара вогнегасників, котушку пожежного шланга, кілька пожежних сокир та інше спорядження.

Діапазон пересування становить від 50 до 60 км. Але, якщо об'єкт займання знаходиться далі, це не та вантажівка, яка потрібна для боротьби з ним.


Китайці показали одномісну електричну пожежну машину
 

Вартість такої машини складає 2500 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн-студія M51 представила концепцію суперяхти, натхненну горою Везувій

Але чи реально кажучи, де можна застосувати таку машину? Промислові парки, кампуси коледжів, торгових центрів та інших великих територій, ймовірно, могли б використовувати деякі з цих речей.


Китайці показали одномісну електричну пожежну машину
 

Якщо їх тримати з невеликою кількістю води в задньому баку та кількома вогнегасниками, завантаженими для швидкого доступу, вони дійсно можуть допомогти стримувати вогонь протягом декількох критичних хвилин, поки справжні пожежники не з'являться з належним спорядженням.

Схожі матеріали:
👁 309
Категорія: Технології
Теги: пожежна машина, електромобіль, пожежний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ