Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2022

Оформлення Зеленої карти в Чехії 2023


Переваги дистанційного оформлення страховки для перетину кордону


Чехія

В Україні за покриття збитків у разі аварії відповідає автоцивілка (ОСЦПВ). Але якщо ви хочете виїхати в Чехію, то вам допоможе Зелена карта – міжнародний сертифікат, який вважається обов'язковим у більш ніж 48 країнах.

Багато українців змушені залишити країну через воєнний стан. Тому дуже важливо підготувати необхідні документи для виїзду на власному авто чи іншому транспортному засобі. Finance.ua готовий допомогти у скрутну хвилину — на сайті кожен водій може купити Зелену карту онлайн. Грін карта на Файненс.юа оформляється за кілька хвилин: заповніть невелику заявку, щоб зв'язався з вами фахівець. Страхова компанія підтримуватиме вас протягом усього процесу, починаючи від оформлення документа та закінчуючи наслідками ДТП на території іншої країни.

Для чого оформляється страховка

Переваги дистанційного оформлення страховки для перетину кордону:
  1. Швидкість оформлення. Залишіть заявку на сайті та вкажіть свої дані (ім'я, номер телефону, електронна пошта). Для оформлення Зеленої карти знадобиться паспорт, ІПН, посвідчення водія та техпаспорт.

  2. Захист від фінансових витрат. Страхування із встановленим лімітом покриття захищає вас від незапланованих витрат. Страховка для авто забезпечує захист потерпілим, якщо ви станете винуватцем ДТП.

  3. Надійна співпраця. Файненс співпрацює лише з перевіреними фірмами. Надійна страхова компанія наймає навчений та досвідчений персонал, який допоможе вирішити усі ваші питання.
Страховка оформляється терміном від 15 днів до 1 року. Кожна країна визначає свій ліміт покриття відповідальності.

Як оформити Зелену карту онлайн для поїздки в Чехію

Навіть якщо дистанція поїздки коротка, не слід нехтувати правилами безпечного водіння. Набагато простіше бути відповідальним водієм, ніж сплачувати збитки у разі аварії.

Щоб купити Грін карту в Чехії, перейдіть на сайт Finance.ua в розділ "Зелена картка":
  • введіть потрібну інформацію для заповнення: ім'я, номер, електронна пошта;

  • дочекайтеся дзвінка або смс від менеджера — він зв'яжеться з вами найближчим часом після надсилання заявки;

  • сплатіть поліс у режимі онлайн.
Відскановану версію документа надішлють на вказану електронну пошту. Документ слід роздрукувати, щоб він вважався дійсним.

Finance.ua співпрацює з провідними страховими компаніями України — щоб вибрати відповідну, прочитайте відгуки клієнтів та порівняйте умови.

Вартість Зеленої карти в Чехії

Ціна на страховку для виїзду за кордон залежить від низки факторів: транспортного засобу водія, терміну перебування на території іншої країни, актуального курсу валют. Також на вартість можуть вплинути індивідуальні умови обраної страхової компанії. Пункт призначення також грає роль.

Ви можете наперед розрахувати вартість Грін карти для виїзду з України, скориставшись калькулятором страховки на Finance.ua.

Схожі матеріали:
👁 332
Категорія: Прес-реліз
Теги: Зелена карта онлайн, Страховка, міжнародний сертифікат, Чехія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ