Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2022

Компанія Leidos розробить для ВПС США повітряно-реактивну гіперзвукову систему


Конструкція системи Mayhem складається з прямоточного повітряно-реактивного двигуна для створення тяги


Повітряно-реактивна гіперзвукова система

Дослідницька лабораторія ВПС США обрала компанію Leidos для розробки повітряно-реактивної гіперзвукової системи. Expendable Hypersonic Multi-mission ISR (розвідка, спостереження та розвідка) і програма Strike, більш відома як Mayhem, розраховані на 51 місяць.

Конструкція системи Mayhem складається з прямоточного повітряно-реактивного двигуна для створення тяги, що керує транспортним засобом на великі відстані зі швидкістю, що перевищує 5 Маха або в п'ять разів перевищує швидкість звуку. Leidos було доручено спроектувати та розробити версію великого класу, яка перевершує існуючі повітряно-реактивні гіперзвукові системи з дальності та вантажопідйомності з використанням цифрової інженерії, щоб гарантувати, що зусилля з проектування допоможуть майбутньому розвитку та переходу.
Повітряно-реактивна гіперзвукова система
 
«Для створення наступного покоління повітряно-реактивної гіперзвукової системи ми скористаємося нашими багаторічними знаннями та успіхом у гіперзвуковій галузі», - сказав президент Dynetics Leidos Стів Кук. "Наша команда готова взяти на себе цю життєво важливу місію для нашої країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розпочинають виробництво електромобілів ЛуАЗ із двигуном на 5 кВт та вартістю $5000

Компанія зібрала команду лідерів з промисловості та наукових кіл, у тому числі Calspan, Draper та Kratos Defense & Security Solutions, Inc., для виконання функцій агента з проектування систем (SDA). SDA створить партнерські відносини між урядом, промисловістю та академічними колами для проведення передових досліджень та розробок, необхідних для проектування та створення готових до виробництва пакетів технічних даних для створення прототипів.
Повітряно-реактивна гіперзвукова система

Leidos також очолить розробку систем на основі моделей (MBSE) та програмування, які забезпечать перехід системи Mayhem від ідеї до операційної системи.

Схожі матеріали:
👁 292
Категорія: Технології
Теги: літак, літаючий транспорт, надзвуковий літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ