Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2024

ВМС Туреччини використали перший безпілотний надводний корабель Marlin Sida TCB 1101


Турецькі ВМС отримали у своє розпорядження засіб, що поєднує у собі видатну дальність плавання та вражаючі військові можливості


безпілотний надводний корабель Marlin Sida TCB 1101

У співпраці провідною турецькою оборонною компанією Aselsan та верфю Sefine був успішно розроблений та впроваджений в експлуатацію перший безпілотний надводний корабель Marlin Sida TCB 1101. Цей новітній корабель є важливим кроком у сучасній військово-морській технології та демонструє турецьку спроможність до інновацій у галузі оборонних.

Турецькі ВМС отримали у своє розпорядження засіб, що поєднує у собі видатну дальність плавання та вражаючі військові можливості. Довжиною 15 метрів корабель Marlin Sida спроектований для ефективного виконання різноманітних морських завдань, пропонуючи універсальність і дальність ходу 400 морських миль. Marlin Sida покликаний грати вирішальну роль як у оборонних, і у наступальних морських операціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові Великобританії вперше показали застосування лазерної зброї DragonFire, вразивши повітряні цілі

Однією з ключових особливостей Marlin Sida є можливості радіоелектронної боротьби. Корабель оснащений 12,7-мм бойовою станцією з дистанційним керуванням, що підвищує його бойову гнучкість і здатність реагувати на потенційні загрози у різних сценаріях, чи то біля узбережжя, чи у відкритому морі.

безпілотний надводний корабель Marlin Sida TCB 1101

Прийняття на озброєння Marlin Sida TCB 1101 свідчить про прагнення Туреччини до зміцнення своїх військово-морських сил та забезпечує країні додаткові засоби підтримки безпеки та оборони в морських просторах.

Схожі матеріали:
👁 265
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, бойовий безпілотник, безпілотний корабель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ